sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuvaruno: Kaikki menee aina eri lailla

Lehtirunoni ei päässyt mukaan HS:n runoblogiin, mutta tänne se pääsee :)


kauniin ja aina niin täydellisen epäonnistumista
kaikkea pilalle mennyttä
Olen viime aikoina pohtinut paljon.
Ajatellut.
käsikirjoitusta,
muuttujia.

tavoitteiden elokuva
ei ole todellista

Kaikki menee aina eri lailla
päämäärää kohti kulkiessa
testi ajatuksen voimallesi:
Elämä.



Alkuperäinen teksti oli Sanna Wikströmin kolumni Kaikki on menee aina eri lailla Kotilieden numerossa 7/2012. Se olikin hyvä teksti!


6 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä lehtirunoista yleensäkin, mutta tämä oli harvinaisen hyvä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kehuista :) Minäkin taisin innostua ideasta. Oletko lukenut muita kisaan osallistuneita? Itse tykkäsin useista blogissa julkaistuista runoista!

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo on oivaltavasti poimittu. Nämä lehtirunot on jännä juttu, yllättävän hienoja tekstejä syntyy noin. Sinullakin monta mahtavaa lausetta, kuten tuokin..kaikki menee aina eri lailla.

    VastaaPoista
  4. Heippa Kirjailijattarelle! Lehtiruno syntyy jotenkin helpommin kuin täysin omasta päästä tuotettu, kun ei tarvitse aloittaa tyhjästä, vaan jonkinlainen aihio on jo itse tekstissä olemassa...

    "Kaikki menee aina eri lailla" oli minunkin mielestä mahtava lausahdus alkuperäistekstissä, se oli kuulemma jonkun lapsen suusta kuultu totuus :)

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvä lehtiruno! Multa oli tää mennyt jotenkin ohi kun aina kun pääsin tähän postaukseen luulin jotenkin että se on se missä ylipäätään kerroit osallistuneesi. Josko nyt kelaisin vähän taaksepäinkin ;)

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Voisitko laittaa minulle säköpostia tähän runoon liittyen? Kiitos! :)

    VastaaPoista

Jos kirjoitus tai kuva herätti ajatuksen tai tunteen, olisi kiva jos jakaisit sen kanssani! Pienellä tai pidemmällä viivellä vastaan kaikkiin kommentteihin :)